55-ти Илинеднски кајак слалом

На 55-том Илинеднском кајак слалому(ИКАС) једном од најстаријих кајак такмичења старог континента које jе одржано 6. и 7. априла на реци Трески код Скопља, Република Северна Македонија најбољи српски кануиста и члан кајак кану клуба Медицинар Краљево Павле Здравковић квалификовао се у полуфинале и финале, где је у финалу због казнених секунди завршио на 4-том…

Details

Први Куп Србије у бициклизму одржан у Шиду

Навикли смо да се бициклисти Металца са домаћих такмичења враћају са победама и постољима, на првом Купу Србије част Бициклиста Металца спасила је Ирина Јовановић у конкуренцији млађих кадета победом испред две такмичарке Партизана.

ККК Медицинар успешан на Отвореном првенству града Чачка

На данашњем такмичењу Отворено првенство града Чачка, меморијал „Дарко Новаковић“ такмичари ККК Медицинара су остварили одличне резултате на првом такмичењу ове године, где су поред такмичара из Србије били и такмичари из Републике С. Македоније, као и из Федерације БиХ.

Tрадиционални турнир у каратеу и борилачким вештинама XXI-ЧЕМПИОН ОФ КРАЉЕВО

У недељу 10.3.2024.у Хали спортова у Краљеву у организацији Карате клуба Реикон а уз подршку Српске Традиционалне Карате-до Федерације и Српске карате конфедерације су организатор Национална Академија Рекреације и Спорта одржан је традиционални турнир у каратеу и борилачким вештинама XXI-ЦХАМПИОН ОФ КРАЉЕВО.