Бељаковић вицепрвак државе на 60 м и трећи у Србији на 300 м

У суботу 04. фербуара организовано је Појединачно првенство Србије за старије пионире/ке, у дворанским условима. Место окупљања је било као и увек у атлетској дворани у Београду. Окупило се преко 400 такмичара који су се такмичили у тркачким, скакачки, бацачким и ходачким дисциплинама.

Државни вицешампион у мото-кросу и награђени из „GTC racing-KV” на пријему код градоначелника

Краљевачки АМСК „GTC racing-KV”, резултатима које ниже годинама, скренуо је пажњу на своје успехе и у Граду Краљеву, али и на републичком нивоу. Након признања Спортског савеза Краљева председнику клуба Дејану Јаблановићу – за изузетан допринос и афирмацију спорта у Краљеву за 2021. годину, на церемонији проглашења победника и доделе признања у мото-спорту за 2022.…

Details

Конкурс за председника Спортског савеза града Краљева

Сходно члану 31. Став 1 . и члану 34. Статута Спортског савеза града Краљева, Спортски савез града Краљева расписује : КОНКУРС ЗА ПРЕДСЕДНИКА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА КРАЉЕВА Трајање конкурса : 31.01.2023. – 07.02.2023.

Details

Одржан турнир фудбалске школе Карађорђе

У викенду за нама фудбалски клуб Карађорђе организовао је традиционалне пети по реду турнир за фудбалске школе из нашег окружења. Том приликом окупило се преко десет екипа са територије града Краљева и околине, тачније око двеста малишана који су својим осмесима, еланом и жељом за победом улепшати сам догађај.

Милош Симовић нови помоћник градоначелника за спорт

Нови помоћник градоначелника Краљева за спорт је Милош Симовић, актуелни председник Спортског савеза града Краљева. Ово именовање је утицало да због сукоба интереса Милош Симовић поднесе оставку на место председника ССК, па ће до избора новог, као је и предвиђено Статутом, рад ССК руководити потпредседник Татјана Живановић.

Отворено првенство у рвању слободним стилом

У нашем граду, 22. 1. 2023. године је одржано отворено првенство у рвању слободним стилом. Први пут у историји града Краљева, под директним покровитељством Рвачког савеза Централне Србије и уз несебичну помоћ градских институција на челу са председником спортског савеза града Краљева господином Милошем Симовићем.

Поповић се враћа на сцену

Један од најталентованијих момака из атлетског клуба Краљево је после повреде, задње ложе коју је залечио, се вратио тренажном процесу. Од јесени је започео сарадњу са познатим атлетским и спортским стручњаком Краљева, презимењаком Петром Поповићем који се такође вратио старој љубави атлетици.