Одржана годишња скупштина Фудбалског савеза Краљева

Током јучерашњег дана Фудбалски савез града Краљева је у свечаној сали Градске Управе одржао Годишњу Скупштину. Од укупно 47 делегата било је присутно 29 међу којима је био и председник Спортског савеза Краљева Милош Симовић, као и градски већник ѕа спорт Иван Бунарџић.

Посета прослављених краљевачких одбојкаша Спортском савезу Краљева

Јуче је канцеларија Спортског савеза Краљева постала богатија за још једну посету, и то овога пута – посету наших познатих имена из  света краљевачке одбојке – Предрага Бићанина, Ивана Тодоровића, Младена Бојовића, Мирка Радевића и Владимира Усиљанина.

„Малене“ угасиле Звезду

Последњи меч у 2019. години кошаркашице Краљева одиграле су против београдске Црвене звезде. У дерби мечу 12. кола „малене“ су победиле београдске „црвено-беле“ резултатом 88-66 и тако годину заокружиле са 11 победа уз само једна пораз. Најзапаженије у овом сусрету код Краљева су биле Драган Гобељић са 23 поена, те Александар Рачић и Ана Марија…

Royal Spin обрадовао малишане ОШ IV краљевачки батаљон

Сезона је празника, и сва деца се радују доласку Нове Године и наравно поклонима. Спортско Удружење Royal Spin које има веома лепу и хуману традицију помагања и даривања деце, протекле недеље, тачније 23.12.2019. у сарадњи са дечијом конфекцијом O Philip посетила је ученике ОШ IV Kраљевачки  Батаљон, и том приликом их обрадовала поклонима.

Слога прегазила лидера

Утакмицама 13. кола протеклог викенда завршен је први део првенства Друге мушке кошаркашке лиге. Дерби сезоне одигран је пред хиљаду гледалаца у краљевачкој спортској дворани где је Слога победила водећи крагујевачки Раднички резултатом 90-73. Најзаслужнији за 10. првенствени тријумф „белих“ били су Никола Костић са 19, Мирослав Радић са 17 и Вук Јовановић са 16…

ЖКК Краљево најбољи клуб у 2019. години

Традиција ни овога пута није изневерена. У свечаној сали Скупштине града Краљева проглашени су најбољи спортисти, тренери, клубови, спортски радници у 2019. години. Комисија за додељивање награда Спортског савеза града Краљева имала је тежак задатак, јер су спортисти града на Ибру имали добру годину са одличним резултатима и сваки је заслужио признање.