Финалне Јуниорске лиге Србије и хуманитарна акција

Краљевски клуб америчког фудбала „Краљевске круне Краљево Royal Crowns“ играће финалну утакмицу Јуниорске лиге Србије (У19) против екипе Нови Београд Орлови, у Недељу 04. Децембра, са почетком од 13:часова, на Атлетском стадиону.

Јуниори Круна у финалу

  Екипа дечака Краљевског клуба америчког фудбала пласирала се у финале Јуниорске лиге Србиjе. Краљевачани су у Суботу 19. новембра у Београду, у полуфиналној узбудљивој и неизвесној утакмици победили вршњаке из екипе СББ Вукови Београд резултатом 19:22.

Details

У Блацу је, у суботу, 12. новембра, одржано прво међународно такмичење у теквондоу- 1ст Корио Опен, на коме су учешће узели и такмичари теквондо клуба Круна из Краљева.

Зимски полумаратон Бор

У недељу  13. 11. 2022. године у Бору је одржан 16-ти Зимски полумаратон – првенство атлетског савеза централне Србије у организацији АК Бор. По хладном и облачном времену, на захтевној кружној стази (  x 3km) са пуно окрета представник „Маратон тим КВ“, Александар Илић освојио је прво место у категорији ветерани 60-64 година.

Првенство Србије у вишебоју за млађе јуниоре

Протеклог викенда, 1. и 2. октобра 2022. године, одржано је Првенство Србије у вишебојима за старије пионире/ке, сениоре/ке и млађе јуниоре/ке. Атлетичар атлетског клуба „Карановац“, Благоје Корићанин узео је учешће у овом такмичењу. Такмичари су имали прилику да се боре за одличја по сунчаном времену на атлетском стадиону у Сремској Митровици.