Краљево домаћин Републичког школског такмичења у атлетици

Након паузе од чак 20 година, Спортски савез града Краљева у сарадњи са Савезом за школски спорт Србије, јуче је на атлетском стадиону био домаћин за преко 400 ученика основних и средњих школа са територије целе Србије, а повод је био Републичко школско такмичење у атлетици.

Средњошколци ЕСТШ „ Никола Тесла“ добили могућност да постану део ауто мото спорта

Спортски савез града Краљева се из године у годину труди да што више деце и младих основног и средњошколског узраста укључи у спорт и спортске активности које организује.

Елена Скочајић бронзана на Школском првенству државе

У четвртак 05.маја у београдским “Шумицама” одржано је Школско првенство Србије у џудоу у организацији Савеза за школски спорт Србије и Џудо Савеза Србије. На Првенству је учествовало преко 600 такмичара из 312 основних и средњих школа из наше земље.

Малишани ПУ Олга Јовичић Рита „ предшколски победници“

Данас су малишани ПУ Олга Јовичић Рита имали прилику да се у оквиру акције „ Спорт је важан да би био здрав и снажан“, а коју је Спортски савез Краљева током прошле године покренуо заједно са Савезом за школски спорт Србије и Спортским савезом Србије – упознају са основама атлетског спорта, и да заједно са…

Details

Девет медаља са турнира у Брусу

На данашњем турниру “Срђан Чолић” који је одржан у Брусу наступило је 17 наших такмичара, и у конкуренцији 284 такмичра освојили смо 9 медаља. У укупном пласману, од 26 клубова наш клуб освојио је сјајно 6 место.

Конкурс за председника Спортског савеза града Краљева

Сходно члану 31. Став 1 . и члану 34. Статута Спортског савеза града Краљева, Спортски савез града Краљева расписује : КОНКУРС ЗА ПРЕДСЕДНИКА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА КРАЉЕВА Трајање конкурса: 28.04.2022. – 19.05.2022.

Details

Јавни позив за финансирање посебних програма спортских клубова и организација у 2022. години

Расписује се ЈАВНИ ПОЗИВ за расподелу додатних средстава из редовних програма и активности спортских клубова и организација за 2022. годину и финансирање посебних програма у складу са Законом, Статутом и Правилником о начину и поступку доделе средстава из буџета Града Краљева (Службени лист града Краљева број 18/15 од 28. јула 2015.) Документација се може наћи…

Details

Континентал тим Металца покосио вирус на трци Београд-Бања Лука

На међународној бициклистичкој Трци БГ-БЛ учествовала је и екипа Металца, али нажалост на пoловини трке комплетну екипу је ухватио стомачни вирус тако да до краја трке је једино издржао Колумбијац Вилхес.