Чукију у част

Бициклистички клуб Металац из Краљева организовао је трећу по реду манифестацију Гран Фондо Меморијал „Радош Чубрић“ у знак сећања на најбољег бициклисту са ових простора икада, олимпијца и једног од најбољих спортиста које Краљево дало.

Штафета АК Краљево трећа на Београдском маратону

У недељу 28.априла, по јако топлом времену, одржан је 37.Београдски маратон. У оквиру овог спортског такмичења одржане су и трке на 10км, полумаратон, маратон и штафетни полумаратон. Трке је трчало преко 13 000 тркача.

Трофеј за “Koчов меморијал” отишао за Београд

Победник другог “Кочовог меморијала” је куглаш Београда Александар Милинковић испред Александра Петковића из Црвене звезде и Ивана Трошића из крагујевачке Младости. – Рекордан број учесника и одлична организација обележили турнир у знак сећања на дугогодишњег такмичара, тренера и спортског радника по коме краљевачка куглана носи име.

Одржана градска Лига малих шампиона за 2024. годину

Град Краљево један је од 11 учесника који се прошле године прикључио пројекту “Лига малих шампиона” Спортког савеза Србије и Савеза за предшколски Спорт Србије. Већ ове, пројекту се прикључио велики број градова и општина па се Лига малих шампиона спроводи у преко 40 градова.

Oдржанe Малe олимпијскe игрe

У ОШ ” Свети Сава” 22. априла организовано је такмичење Малe олимпијскe игрe. Имали смо ту част да ово сјајно такмичење за децу од I-III разреда основних школа отвори помоћник градоначелника за спорт Милош Симовић. Такмичење је прошло у сјајној атмосфери, сала се орила од навијања и весеља. На окружно такмичење у МОИ се пласирала…

Details

Пријем за златног Благојевића

Поводом освојене титуле првака Европе у категорији од 16-18 година ( до 120кг) Немању Благојевића, члана и такмичара ММА Феникс, заједно са његовим тренерима у просторијама Градске управе угостили су градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, председник Спортског савеза Краљева Александар Даишевић И помоћник градоначелника задужен за спорт Милош Симовић. Немања је у свој клуб…

Details